Om vårt flyttefirma

Vi er et flyttefirma som har vårt kontor i Oslo, men utfører oppdrag over hele landet og til Sverige.

Etter mange år i bransjen kan vi med trygghet garantere at våre  ansatte er erfarne fagfolk med lang erfaring mange flyttelass på sin CV. 

Vi er opptatt av å utføre oppdragene på beste måte for kundene til en rimelig pris.  Samtidig som kvalitet og service er viktige nøkkelord for oss som flyttefirma som ønsker å ivareta våre kunder.

Våre ansette har lang erfaring innen flyttetjenester, Vi kommer til avtalt tid, gjør jobben raskt og effektivt på en tilfredstillende måte. 

Tilbakemeldinger vi har fått fra kunder som Bring er at jobben alltid er tilfredstillende/ korekt utført  innenfor tidsfristende. 

Tilbakemeldinger fra flyttekunder gir tilbakemeldinger som hyggelige ansatte, effektive og raske ingen skader på flyttelasten.

Dersom du ønsker rådgivning eller en uforpliktende prat rundt ditt flyttelass kan du trygt kontakte oss. Du kommer i kontakt med en hyggelig rådgiver som ganske raskt ut fra din spesifikasjon hjelpe deg med å finne ut av hvordan du raskest, enklest og rimeligst kan flytte dine gjenstander og eiendeler.


Vi har opplevd de fleste flyttelass, la oss få bryne oss på din utfordring!

Få uforpliktende tilbud på flytting

Ring oss på 94 47 37 36 eller send inn skjemaet under for å få uforpliktende pristilbud på din flytting: