Flyttetjenester av høyeste kvalitet

Som profesjonelle innen flyttetjenester vet vi at det kan være vanskelig å overlate ansvaret for alle dine personlige eiendeler til fremmende.

Tiden under flytting er samtidig en stressende periode for de aller fleste og det er derfor vi legger meget stor vekt på å ta godt hånd om dine eiendeler så det ihvertfall er en mindre ting å bekymre seg over. Vi holder til i Oslo og derfor kan vi også tilby litt mer fleksible flyttetjenester til kunder som befinner seg i Oslo, Asker og Bærum og ellers på Østlandet.

Du velger naturligvis selv om du ønsker at våre flyttetjenester inkluderer flyttebokser og nedpakking eller bare selve transporten. Våre medarbeidere har lang erfaring i å flytte for både private og bedrifter, og sørger for at dine eiendeler kommer trygt fram til den valgte destinasjonen.

Ønsker du et pristilbud er det bare å utfylle skjemaet her på våre nettsider, og vi kommer tilbake til deg med et helt uforpliktende flyttetilbud. Tidligere tilbakemeldinger fra våre kunder har vært meget positive og vi håper du vil gi Bergs Transport og Flyttebyrå det store ansvaret det er å flytte private eiendeler.

I tillegg til flyttetjenester kan vi også sørge for bortkjøring av avfall, flytting og transport av tunge ting, varetransport og pianoflytting. Vi tilbyr også rådgivning ved flytting slik at det hele blir gjort på den mest effektive og trygge måten. Har du noen spørsmål om våre tjenester eller flytting generelt er det bare å ta kontakt på 944 73 736 til vår dyktige rådgiver som sitter klar ved telefonen.