flytting oslo-flytting asker-flytting bærum-flytte oslo-flytte asker-flytte bærum-flyttehjelp oslo-flyttehjelp asker-flyttehjelp bærum-flyttebyrå oslo-flyttebyrå asker-flyttebyrå bærum

Leie flyttebil med mannskap

Behøver du å leie en flyttebil med erfarne flyttefolk som sørger for å passe på alle dine personlige eiendeler under hele prosessen, skal du ta kontakt med oss i Bergs Transport og Flyttebyrå.

Med noen av bransjens mest erfarne medarbeidere kan vi hjelpe til med å pakke ned, flytte og pakke ut dine ting uten at de kommer til skade. Vi har flyttet pianoer og andre tunge ting, samt at vi utfører mange oppdrag for bedrifter.

Effektivt, hurtig og trygt

Når du velger å leie flyttebil hos oss kan du selv bestemme nøyaktig hvilke flyttetjenester du ønsker.

For at det hele skal være enkelt og oversiktlig har vi valgt å basere prisene på antall timer, og tilbakemeldingen vi har fått fra våre kunder er at vi er effektive og meget konkurransedyktige på pris. Vi har flyttekasser i mange forskjellige størrelser, erfaring i nedpakking og flytting og kan også tilby rådgivning slik at hele prosessen blir gjennomført effektivt, hurtig og trygt.

Alle våre biler har en standard godsforsikring, men vi anbefaler alltid at våre kunder, for å være på den sikre siden, tegner en egen flytteforsikring da vi ikke kan tilby en slik forsikring på grunn av lover og regler i forbindelse med flyttetjenester.

Godsforsikring

Flytteforsikring

flytting oslo-flytte oslo-flyttehjelp oslo-flyttebyrå oslo