Flyttebyrå erfaringer

Vi er stolt av alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder:

(Disse uttalelsene er IKKE redigerte av oss, så til og med skrivefeil har vi ikke rettet på. ) Bergs Transport og Flyttebyrå

Se gjerne vår side på

Mitt Anbud

Fantastisk service!

Fantastisk service! Høflige og forsiktige med møblene og svært fleksible slik at vi fant fine løsninger. Vil absolutt anbefale disse folka til alle!

// Jørn Lied-Herland

Meget godt fornøyd

God service. De ringer 10 minutter før og kommer presis. Anbefales sterkt både flyttebyrå og flyttevask.

// Viktorija Milojevic

God service

Annbefales på det sterkeste. Tryggt& pålietlig firma. Meget konkuransedyktige på pris. God service. Brukt de 2 ganger. Gjør det gjerne igjen hvis behov. Raske på svar& evt annet.

// Heidi Chatagnier

Kan virkelig anbefales!

Forsendelse/flytting fra Sessvollmoen/Ullensaker til Luftkrigsskolen/Trondheim: Bergs transport har gjennomført en kjempe bra jobb med transport og henting av flyttelass. Kan virkelig anbefales! Rimelig og hyggelige sjåfører!

// Karina Løvdal

Meget godt fornøyd

Meget godt fornøyd med flyttingen. Personellet møtte til avtalt tid og jobbet effektivt under hele flyttingen. De var imøtekommende og serviceinnstilte, og var lette å kommunisere med. De var også svært forsiktige med gjenstander. Bruker disse gjerne ved neste flytting også.

// Marion Nesje, Oslo

Fabelaktig utført!!

Alt gikk perfekt fra første til siste stund. Da tilbudet var i havn, ble det utferdiget en kontrakt, som ble oversendt meg umiddebart. Utformingen av denne var "to the point" kort og konsis og lett å forstå. Jeg fikk SMS varsel i forkant av flyttingen og telefon fra gutta en halv time før avtalt tid. De var der PRESIS, blide og hyggelige. Alt ble gjenomført profesjonelt på 2 1/2 time uten skader på noe. Fabelaktig utført!! Bravo OG TUSEN TAKK!

// Lisbeth Jacobsen Fossum, Oslo