Flytting av firma

Er du på vei til ny lokasjon for ditt firma, og trenger hjelp med flyttingen? Bergs transport og flyttebyrå bistår bedrifter i flyttingen av både produksjon og annet. Vi hjelper også med kontorflytting.

Hos oss kan du kjøpe både flytteesker, få hjelp til å pakke ned flyttelasset og pakke det opp igjen på ny lokasjon. Du velger selv hvor mye eller lite vi skal gjøre for deg.

Våre medarbeidere og flyttebiler står klare til å hjelpe deg.

Ønsker du et konkret tilbud på pris på flytting, så ta kontakt på 944 73 736 - eller klikk på knappen under.

Klikk her for uforpliktende pristilbud

 

Vi flytter stort sett over hele Norge, så send oss adressen du vil flytte fra - og adressen du vil flytte til - så får du et uforpliktende tilbud på hele flyttingen

  • Pakking i forbindelse med flytting
  • Kjøring i forbindelse med flytting for privatpersoner
  • Kjøring i forbindelse med flytting for bedrifter.
  • Kasting og bortkjøring av avfall
  • Varetransport for bedrifter
  • Våre biler har standard godsforsikring
Dette sier våre kunder:

"Flyttet div møbler fra en bolig til en annen. Flyttebyrået kom presis, var effektive og forsiktige med våre møbler. Veldig positivt inntrykk av flyttebyrået og kan absolutt anbefale de videre!"

L. Granlund

"Utrolig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom til avtalt tid, jobbet nesten uten pause, ikke en ting ble ødelagt og de hjalp oss med flere ting som ikke kunne forventes eller var i avtalen. God verdi for pengene! Kan anbefales på det varmeste!"

H. Aamotsmo

"Veldig fornøyd med utført jobb. Møtte opp i god tid til avtalt tidspunkt. Jobbet hurtig og effektivt, samtidig som de behandlet gjenstander forsiktig. Stilte på kort varsel-oppdrag ble avtalt fredag, gjennomført påfølgende mandag. Hyggelige folk!"

A. K. Bjørneby