Flyttevask i Oslo, Asker og Bærum

  • Vasking av dører, karmer og lister.
  • Vasking av gulv
  • Vasking av kjøkkenskap utvendig og innvendig.
  • Vasking av garderobeskap utvendig og innvendig.
  • Pussing av vinduer innvendig og utvendig ( utvendig når vinduene kan åpnes fra innsiden)
  • Tørrmopping av tak og vegger.
  • Rengjøring av WC og bad.
  • Fjerne alle flekker så godt som mulig.
  • For vinduer i flere lag er det egne priser.
  • Prisene forutsetter at boligen har vært vedlikeholdt med normal rengjøring.

Pris flyttevask

TjenestePris
Flyttevaskkr 100 pr kvm
Tillegg for kjøleskapkr 500
Tillegg for komfyrkr 500
Tillegg for badekar/duskabinett/dusjdørerkr 500

Evalueringer fra Mittanbud

Hjelp til flytting og flyttevask

Helt fantastiske. Gutta jobbet non stop og var meget høftlige og blide. I tillegg behandlet de møbler og inventar meget bra. For en service. Anbefales på det varmeste:-)))

// Anita, Oslo

Godt fornøyd

"Jeg benyttet firmaet til flytting og flyttevask. Jeg er godt fornøyd med jobben de utførte. Prisen ble som avtalt."

// Andreas Nyseth

Utrolig effektive

"Møtte opp i tide, ingen skjulte avgifter, utrolig effektive og ikke minst forsiktige med håndteringen av flyttevarene. Anbefales!"

// Anne Abella Hong

En smart investering

Å jakte på en billig flyttevask i Oslo kan gi mange spennende resultater, og ikke alle er like opptatt av resultatet til slutt. Det er alltid en god ide å sammenligne priser fra forskjellige tilbydere, og ikke minst sjekke hvor lenge selskapet har holdt på, anmeldelser på for eksempel Google og det generelle inntrykket du får av seriøsiteten.

Husk at det ikke alltid er den billigste tjenesten som gir det beste resultatet.

Hvordan kalkulere kostnadene

Prisen for flyttevask av leilighet varierer sterkt avhengig av størrelsen på leiligheten og omfanget av vasken som kreves. En annen viktig faktor er plasseringen av leiligheten. Er den i en høy bygning med begrenset tilgang, eller er det en bakkeplanleilighet med lett tilgang?

Finne den riktige tjenesteleverandøren

Å finne den riktige leverandøren av flyttevask i Oslo er avgjørende for de som står på tur ut døren og bare ønsker å legge forrige hjemsted bak seg så raskt og effektivt som mulig. Det handler ikke bare om å finne den billigste tjenesten, men også om å finne en tjenesteleverandør som tilbyr god kvalitet og pålitelighet.

Som nevnt over kan det være avgjørende for sluttresultatet å velge riktig aktør, og skrekkscenarioet må være at jobben blir såpass dårlig utført at du får depositum holdt tilbake eller til og med må gjøre jobben på nytt!

Flyttevask med garanti – sikkerheten du trenger

Å velge en flyttevask med garanti kan gi deg ro i sinnet. Med en slik garanti vil tjenesteleverandøren komme tilbake og rette eventuelle feil eller mangler uten ekstra kostnad for deg.

Noen flyttevask tjenester kan beregne sine priser basert på kvadratmeter. Det betyr at prisen du betaler vil være avhengig av størrelsen på hjemmet ditt. Dette kan være en rettferdig måte å beregne prisen på, spesielt for større hjem.

Sjekkliste flyttevask – forbered deg på suksess

Å ha en sjekkliste for flyttevask kan være en god måte å sørge for at ingenting blir oversett på flyttedagen. En slik liste kan inneholde alt fra rengjøring av kjøkken og bad, til støvsuging og vask av gulv.

Å velge riktig flyttevask er en viktig del av flytteprosessen. Ta deg tid til å sammenligne priser, undersøke tjenesteleverandører, og ikke vær redd for å stille spørsmål. Det er din trygghet og tilfredshet som er det viktigste.

Gjør flyttingen lettere for deg selv med en profesjonell flyttevask.