Leie flyttebil med mannskap

Behøver du å leie en flyttebil med erfarne flyttefolk som sørger for å passe på alle dine personlige eiendeler under hele prosessen, skal du ta kontakt med oss i Bergs Transport og Flyttebyrå. Med noen av bransjens mest erfarne medarbeidere kan vi hjelpe til med å pakke ned, flytte og pakke ut dine ting uten at de kommer til skade. Vi har flyttet pianoer og andre tunge ting, samt at vi utfører mange oppdrag for bedrifter.

Når du velger å leie flyttebil hos oss kan du selv bestemme nøyaktig hvilke flyttetjenester du ønsker. For at det hele skal være enkelt og oversiktlig har vi valgt å basere prisene på antall timer, og tilbakemeldingen vi har fått fra våre kunder er at vi er effektive og meget konkurransedyktige på pris. Vi har flyttekasser i mange forskjellige størrelser, erfaring i nedpakking og flytting og kan også tilby rådgivning slik at hele prosessen blir gjennomført effektivt, hurtig og trygt.

Alle våre biler har en standard godsforsikring, men vi anbefaler alltid at våre kunder, for å være på den sikre siden, tegner en egen flytteforsikring da vi ikke kan tilby en slik forsikring på grunn av lover og regler i forbindelse med flyttetjenester.

I tillegg til å tilby leie av flyttebil og mannskap kan vi også utføre varetransporter for bedrifter, bortkjøring av avfall, flytting og frakt av tunge gjenstander og pianoflytting. Ønsker du et uforpliktende tilbud på leie av flyttebil kan du enten utfylle skjemaet her på nettsiden eller plukke fram telefonen og ringe oss på 944 73 736. Vi holder til i Oslo og derfor er det på Østlandet at vi kan være mest fleksible, men vi tilbyr leie av flyttebil over hele landet og til Sverige. 

Få tilbud på leie av flyttebil

Ring oss på 94 47 37 36 eller send inn skjemaet under for å få uforpliktende pristilbud leie av flyttebil:
  • Send forespørsel