Bedriftsflytting til konkurransedyktige priser

En effektiv bedriftsflytting behøver god planlegging, punktlighet og erfaring. Bergs Transport og Flyttebyrå har noen av bransjens med erfarne medarbeidere og lang erfaring med bedriftsflytting over hele landet. Vår rådgiver vil sørge for selve planleggingen mens våre effektive flyttefolk gjør jobben effektivt og til avtalt tid. Våre flyttetjenester tilbys over hele landet, men siden vi holder til i Oslo er det her på Østlandsområdet at vi kan være ekstra fleksible.

Dere velger selv om om vi skal sørge for alt fra nedpakking til utpakking eller om vi kun skal ta hånd om selve transporten. Det samme gjelder demontering og montering av flyttegjenstander. Alt for å hjelpe deg med å spare tid uten at flyttelasset blir ødelagt.

Prisene på en bedriftsflytting varierer utfra når flyttingen skal foregå og hvor mange flyttefolk som skal delta, men de ligger alle her på våre sider. Det er også mulig å fylle inn skjemaet og få et uforpliktende tilbud, men om det gjelder en bedriftsflytting anbefaler vi at dere tar kontakt via vårt flytteskjema. På den måten kan vi enklere estimere omfanget for din bedriftsflytting!

Vår befaring er 100% gratis!

Våre medarbeidere vil alltid forsøke å gjøre det lille ekstra som skal til for at flyttingen skal foregå så smertefritt som mulig. Er det noe du ønsker svar på under selve prosessen vil vi alltid være i umiddelbar nærhet for å bistå så godt som mulig. Godsforsikring er standard på alle våre biler, men vi anbefaler alle våre kunder å tegne en flytteforsikring hos sitt eget selskap da vi av lovmessige grunner ikke kan tilby dette.

I tillegg til bedriftsflytting tilbyr vi også flytting og transport av tunge gjenstander, piano- og flygelflytting, varetransport for bedriftsmarkedet og bortkjøring av avfall. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

bedriftsflytting Oslo

Få uforpliktende tilbud på flytting

Ring oss på 94 47 37 36 eller send inn skjemaet under for å få uforpliktende pristilbud på din flytting: