Priser på flytting

Det er vanskelig å velge et flyttebyrå med en god pris når det finnes så mange som tilbyr flyttehjelp og flere operer med forskjellige måter å sette pris på. Når du velger Berg Transport og Flyttebyrå har du gitt oss tillitt til å håndtere alle dine personlige eiendeler og dette er noe vi tar meget alvorlig. Vi tilbyr våre kunder flyttehjelp med rimelig pris uten å gå på bekostning av service.

Her er noen av våre referanser: 

Kunne ikke vært mer fornøyd. Prisen ble også lavere enn fastprisen som vi fikk av andre. Effektive, hyggelige og forsiktige. Anbefales på det sterkeste! Du trenger ikke lete videre, du kommer garantert ikke til å angre om du velger disse! T. wang. nov 13

"Veldig hyggelig folk, flyttejobben ble utført både raskt og forsiktig. Berg Transport tilbyr en fast timesats, så til sist var de også billigst. Til sammen er jeg veldig fornøyd." S. Schäfer 17. mar 2013 

"Beste flyttehjelpen jeg noen gang har hatt , rimelig var det også! :)) Anbefales på det sterkeste :)"  - Anita Madsen, Rasta

 

Timeprisene våre er følgende for 2 mann og flyttebil med 20 kubikk lasterom.

Dag

Tidsrom

Timepris

Mandag til fredag

0900-16.00

800+ mva

Mandag til fredag

Fra kl 16.00

1000+mva

Lørdag

0900-1300

800+mva 

Lørdag

Fra kl 13.00

1000+mva

Søndag/ Helligdager

Hele dagen fra kl 10.00

1020+mva

 

 

 

Timeprisene våre er følgende for 3 mann og flyttebil med 20 kubikk lasterom.

Dag

Tidsrom

Timepris

Mandag til fredag

0900-16.00

1040+mva

Mandag til fredag

Fra kl 16.00

1400+mva

Lørdag

0900-1300

1040+mva

Lørdag

Fra kl 13.00

1400+mva

Søndag/Helligdager

Hele dagen fra kl 10.00

1440+mva

Forsikring:

Våre biler har standard godsforsikring på våre flyttebiler. Vi anbefaler at kunden i tillegg tegner flytteforsikring/transportforsikring i eget forsikringsselskap, da dette er en forsikring vi som flyttebyrå ikke får tegnet grunnet lovverket rundt flyttetjenster.

Hva den endelig pris blir avhenger av hvilken flyttehjelp du ønsker. Ønsker du selv å utføre pakking og at vi bare skal frakte dine eiendeler fra A til B eller behøver du hjelp med flytteesker og pakking? Vi har lang erfaring i å pakke og flytte for både privatpersoner og virksomheter over hele landet. Siden vi er lokalisert i Oslo er det også her på Østlandet vi har flest oppdrag og kan være mest fleksible. Dersom du ønsker en pris på flyttehjelp er det bare å fylle ut skjemaet her på våre nettsider så utarbeider og sender vi et uforpliktende tilbud. Som profesjonelt flyttebyrå er vi klare over at pris er viktig, og derfor har vi også valgt å sette timepriser slik at du vet nøyaktig hva du betaler for.

Berg Transport og Flyttebyrå tilbyr også god pris på våre andre tjenester som blant annet varetransport, bortkjøring av avfall, pianoflytting og flytting og frakt av tunge gjenstander. Har du spørsmål om pris på flyttehjelp eller noen av våre andre tjenester er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere på telefon 944 73 736. Vi ser frem til å hjelpe deg. 

Få uforpliktende tilbud
Klikk denne knappen, fyll inn skjemaet du kommer til - og du vil få et uforpliktende tilbud innen 24 timer.
→ Klikk her for tilbud ↵

 

 

Pris for større oppdrag

Vi kan også tilby priser for 3 mann m/ 1 bil og 2 flyttebiler med tilsammen 40 kubikk lasterom.

Alle våre flyttebiler har 20m3 lasterom. 

Fastpris på flytteoppdrag

Vi tilbyr også fastpriser for flyttinger med lang kjørevei, men da trenger vi mer nøyaktige opplysninger om lasten. Dermed må du fylle ut skjemaet nederst på siden med flest mulige detaljer.