Flyttebyrå erfaringer

Vi er stolt av alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder:

(Disse uttalelsene er IKKE redigerte av oss, så til og med skrivefeil har vi ikke rettet på. )

Se gjerne vår side på Finn.no som bekreftelse på referansene, og på MittAnbud

 

Forsendelse/flytting fra Sessvollmoen/Ullensaker til Luftkrigsskolen/Trondheim.: Bergs transport har gjennomført en kjempe bra jobb med transport og henting av flyttelass. Kan virkelig anbefales! Rimelig og hyggelige sjåfører!

Karina Løvdal, Sessvollmoen  7. sep. 2013

Meget godt fornøyd med flyttingen. Personellet møtte til avtalt tid og jobbet effektivt under hele flyttingen. De var imøtekommende og serviceinnstilte, og var lette å kommunisere med. De var også svært forsiktige med gjenstander. Bruker disse gjerne ved neste flytting også.

Marion Nesje, Oslo 

Alt gikk perfekt fra første til siste stund. Da tilbudet var i havn, ble det utferdiget en kontrakt, som ble oversendt meg umiddebart. Utformingen av denne var "to the point" kort og konsis og lett å forstå. Jeg fikk SMS varsel i forkant av flyttingen og telefon fra gutta en halv time før avtalt tid. De var der PRESIS, blide og hyggelige. Alt ble gjenomført profesjonelt på 2 1/2 time uten skader på noe. Fabelaktig utført!! Bravo OG TUSEN TAKK!

Lisbeth Jacobsen Fossum, Oslo 

Utrolig fornøyd! Flyttegutta møtte opp til avtalt tid, var hyggelige og flyttet møblene mine veldig raskt. De pakket flyttebilen nøye og var veldig forsiktige med alle tingene mine. Anbefaler de og bruker de igjen om jeg skal flytte på noe i fremtiden

Jan Steffen Oeding, Oslo 

Anbefales! Raske, flinke, pålitelige. Veldig fornøyd med jobben!

Rikke Støer, Blommenholm 

Utrolig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom til avtalt tid, jobbet nesten uten pause, ikke en ting ble ødelagt og de hjalp oss med flere ting som ikke kunne forventes eller var i avtalen. God verdi for pengene! Kan anbefales på det varmeste!

H. Aamotsmo 

Veldig fornøyd. Møtte til avtalt tid. Var effektive, men samtidig forsiktige med møblene. Anbefales.

L. Sundby 

Er strålende fornøyd. De to "gutta" møtte presis, var veldig hyggelig og jobbet aktivt og godt. Bergs Transport og Flyttebyrå var raske med tilbakemeldinger i forkant og jeg følte meg "trygg". Anbefales!!!

M. Hansen 

Storfornøyd med dette flyttebyrået! Oppdraget ble utført raskt, effektivt og svært profesjonelt. Møtte opp til avtalt tid, og sto på til alt var på sin riktige plass i den nye boligen. Anbefales på det sterkeste!

Maxim Hansen, Oslo

Utmerket flytteservice. De møtte i tide, var forsiktige med ting og hus, og generelt hyggelige og flinke.

Rolf Eirik Osland, Oslo

Kjempefornøyd med arbeidet de to guttene gjorde under flyttingen. Kjempefornøyd med de tlf.samtalene jeg hadde med leder av bedriften. Anbefales på det sterkeste å benytte seg av dette flyttebyrået.

Wenche Jomisko, Drammen

 

Kontakt oss for ditt behov for flyttebil eller varetransport i Oslo eller omegn , og vi vil gi deg et pristilbud.

Ring oss på 944 73 736.

 

Her er en av våre flyttebiler. Litt skitten, men slik er det i Norge på vinteren

Ring 94 47 37 36

varetransport oslo

 
Klikk for pris